Приключи лятното издание на SoFest 2024

Приключи лятното издание на SoFest 2024 (21-23 юни) с много линейни танци и три концерта за възрастни.

Партньорството на Съюза на пивоварите и ПИЦ по ПН към Столична община в кампанията КОД: Отговорни заедно подпомогна фестивала и го превърна в тридневен празник за деца и юноши.

Чрез  КОД: Отговорни заедно SoFest предложи прекрасна дневна програма изпълнена с музика и много забавни и образователни ателиета. На откритата сцена зад Националния дворец на културата се изявяваха млади таланти от Професионалната гимназия по облекло,  Професионалната гимназия по високи технологии "А. С. Попов”, Испанската гимназия, Професионалната гимназия по дизайн и ученици от Частното училище "Св. Климент Охридски", от Музикална група NEX и Ани Лилова от група „Звездолет”.

Заниманията  в работилниците за малки и големи  „Рисувам, създавам, творя”, „Мелодията, която ни свързва” (за създаване на музика и ритъм с различни музикални инструменти), Училището по калиграфия и Body mapping и особено атрактивното Рисуване върху вода изпълниха времето на деца и родители с много емоция и красота. Чрез изкуството, до което се докоснаха,  всички участници се почувстваха свързани. Те бяха щастливи от звуците и цветовете,  от това което създаваха заедно докато работиха в екип и изразяваха себе си.

Всички, които се отличиха, получиха похвали и награди от ПИЦ по ПН и Съюза на пивоварите.