Съюзът на пивоварите на първо място с Иновативна бизнес стратегия

На шести юли се състоя тържеството във връзка с приключване на осмото издание на Годишните награди на  b2b Media. Участваха десетки компании като всички организации, проекти и личности показаха своите иновативни кампании и постижения в над 30 различни категории.

Последните предизвикателни години провокираха участниците да проявят повече упоритост и креативност. В надпреварата бяха демонстрирани множество проекти в отговор на кризисните процеси протичащи в обществото, с които бизнесът се среща в своята практика. Утвърдено жури от професионалисти в различни сфери на дейност даде своите оценки за подадените кандидатури.

За поредна година конкурсът награди доказано най-добрите компании, най-иновативните организации и лидери, най-устойчивите програми, както и социално - отговорни кампании, благотворителни инициативи и динамично развиващи се бизнеси.

Съюзът на пивоварите в България беше отличен с първа награда в категорията  Иновативна бизнес стратегия за устойчивото развитие на саморегулаторната система на сдружението като стратегически приоритет за цялата пивоварна индустрия.