Пореден мандат на Владимир Иванов като председател на Съюза на пивоварите в България

На 1 март се проведе Общото годишно събрание на Съюза на пивоварите (СПБ). По време на събитието беше представена цялостна картина на дейността на сдружението през 2017 г. и данни за развитието на бранша.
За председател на СПБ за пореден път беше преизбран Владимир Иванов, а като нов член на Управителния съвет – Денис Шерстенников, главен изпълнителен директор на „Карлсберг България“ АД.
В СПБ бяхa приети двама нови членове – пивоварната „Доровски инвест“ ООД , обл. Варна, производител на „Гларус“ и „Аксереал България“ ЕООД – дружество, което се занимава с производство и търговия със зърно.

Специална изложба по случай 1 март и идващата пролет беше подредена с мартеници и поздравителни картички, изпратени от центровете за деца и младежи от община Велико Търново. По този начин сдруженията „Св. Иван Рилски“ и „Янтра 2000“ изразиха своите благопожелания и удовлетвореност от партньорството си със Съюза на пивоварите в общата кампания за спорт, превенция и здраве. Изложбата създаде прекрасно настроение и в края на събитието всички присъстващи отнесоха в домовете и офисите си част от красотата, създадена от децата, за да е пълна годината със здраве, радост и успехи.