Петър Попангелов с открит урок за деца в Боровец

Инициативата е част от кампанията Спортът е по-добрият начин децата да пораснат на Съюза на пивоварите в България

Спортен празник с открит урок за начинаещи млади скиори ще събере малки и големи на националния празник на България– 3 март,в курортен комплекс Боровец. Обучението ще се проведе на писта «Иглика» пред хотел «Рила» от 10.00 ч. под ръководството на ски легендата Петър Попангелов.

Иницитивата е част от кампанията на Съюза на пивоварите в България „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат”. Целта й е да популяризира и насърчава семейния спорт и общуването между родители и деца като превантивен подход подрастващите да не експериментират с алкохол. Събитието се организира съвместно съссдружение „Европейски спортни политики и практики“ и институционалната подкрепа на Министерство на младежта и спорта.

Зимното приключение за всички желаещидеца да се докоснат до магията на ските ще се проведе в специално изградени зона и трасе до влек «Иглика», срещу хотел «Рила».

Достъпът до ски уроците с най-добрия български алпиец и ски инструкторите от „Бороспорт“ е свободен.

Екипът на Съюза на пивоварите и партньорите е подготвилмного забавления, викторина с награди, както и специални призове за най-активните участници в спортното събитие.

Програма на събитието:

10.00 – 10.30 – Регистрация на участниците.
10.30 – 12.30 – Открит урок с Петър Попангелов и с помощта и на ски инструктори от Бороспорт. Обучение/практически съвети за деца.
12.30 – 13:00 – Закриване на събитието и награждаване на участниците с медали и подаръци.