Съюзът на пивоварите продължава инициативата „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат“

Безплатни часове по изправителна гимнастика с eкипа на Евгени Иванов – Пушката

За четвърта поредна година Съюзът на пивоварите в България (СПБ) организира кампанията „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат. Инициативата има за цел да насърчава и популяризира масовия спорт като алтернатива на експериментирането с алкохол от лица под 18 години. Проектът предвижда множество партньорски инициативи със силен фокус върху физическите активности, общуването и здравословния начин на живот за цялото семейство, като добра практика по превенция.

Спортна кампания на СПБСред планираните акции през месец май са специалните безплатни занимания по лечебно-изправителна гимнастика – HEALTH FIT Gymnastic , които се реализират с екипа на Евгени Иванов – Пушката. Известният волейболист  развива активна дейност за популяризиране на практиките за справяне с гръбначните изкривявания при децата и юношите.

Родителите, желаещи да участват в спортните занимания заедно с децата си, могат да посетят безплатно следните инициативи:

  • 17 май 2015 г., 10 часа: Ден на българския спорт – спортен празник на централната алея в Западен парк, София. Демонстрации на занимания по HEAL FIT GYMNASTICS - превантивна и лечебно-изправителна гимнастика.
  • 20 и 22 май 2015 г., 19-20 часа: Дни на отворените врати за заниманията по HEAL FIT GYMNASTICS - превантивна и лечебно-изправителна гимнастика в Спортен комплекс Спортна София Зона Б-5.
  • 20 и 22 май 2015 г., 19-20 часа: Безплатни обследвания за гръбначни асиметрии в Спортен комплекс Спортна София Зона Б-5, с предварително записване на тел. 0898 711 123 и 0882 870 009.
  • 27 и 29 май 2015 г., 18-19 часа: Дни на отворените врати, в заниманията по HEAL FIT GYMNASTICS - Превантивна и лечебно-изправителна гимнастика в JK FITNESS &WELLNESS COMPLEX NAUTILUS.
  • 31 май 2015 г., 11 часа: Спортен празник в Северен парк с  активности и забавление за цялото семейство. Демонстрации на занимания по HEAL FIT GYMNASTICS - превантивна и лечебно-изправителна гимнастика.

За най-активните участници Съюзът на пивоварите ще раздава поощрителни награди и информационни материали, свързани със здравословния начин на живот и безопасност на подрастващите.