Съюзът на пивоварите, Столична община и Българската асоциация по минифутбол организират турнир по футбол за деца и родители на 21 юни 2014 г. в кв. „Дружба“, гр. София.

Съюзът на пивоварите в партньорство със Столична община и Българската асоциация по минифутбол организира турнир по футбол за деца и родители на 21 Юни 2014 г. (събота) от 11:00 до 13:30 часа в спортен комплекс "Баухаус арена", кв. "Дружба", гр. София, ул. "Неделчо Бончев" 41 (в близост до сградата на TNT)

Вход свободен!

Организаторите са готови да посрещнат всеки, който иска да приеме предизвикателствата на футболния терен, като обещават положителни емоции и подаръци за най-активните участници.

Турнирът се провежда в рамките на кампанията Спортът е по-добрият начин децата да пораснат. Родители, вие може да повлияете! Целта е да се насърчи масовият и семейният спорт като алтернатива подрастващите да не експериментират с алкохол.

Очакваме ви!

Съюзът на пивоварите в България в партньорство с: Министерство на младежта и спорта, Столична община, Главна дирекция "Национална полиция", ПИЦ по ПН-София, НПО „Солидарност”, спортни сдружения и клубове.

Допълнителна информация на сайта www.pivovari.com и на телефон 02 989 40 24.