Стартира второто издание на Спортът е по-добрият начин децата да пораснат

Започна тазгодишното издание на кампанията Спортът е по-добрият начин децата да пораснат, организирана от Съюза на пивоварите в България (СПБ). Инициативата е част от програмата за социална отговорност на Съюза на пивоварите за превенция употребата на алкохол от лица под 18 години.

Партньори на кампанията са: Министерство на физическото възпитание и спорта, Министерство на труда и социалната политика, Столична община, Дневният консултативен център за юноши и родители към ПИЦ-София, Асоциация „Солидарност”, спортни сдружения и клубове.

В периода май-ноември всеки вторник СПБ организира безплатни спортни занимания и тренировки за начинаещи и напреднали. С Вход свободен за желаещите организаторите осигуряват терени и професионални инструктори при следния график:

  • Волейбол – месец май, всеки вторник от 17:30 до 20:30 часа в спортна зала „Триадица”, София и през м. юни от 19:00 до 20:30 ч. на същото място.
  • Изправителна гимнастика – месец юни, всеки вторник от 17:30 до 19:00 ч. в спортна зала „Триадица”, София.
  • Капоейра и кунгфу – юли и август, всеки вторник от 19 до 21 ч. в кв. Иван Вазов, ул. Димитър Манов №18, София.
  • Баскетбол – септември-октомври, Национален стадион „Васил Левски” и залата за баскетбол на ЦСКА в Борисовата градина, София.
  • Зумба – месец ноември, всеки вторник от 17.30 до 18.30 ч. в спортна зала „Ем Ви Джей” в „Зимния дворец”, кв. Студентски град, гр. София

Повече информация за кампанията може да намерите на сайта: www.pivovari.com и на телефон 0885 05 69 23.

Забавлението - от нас, а участието - от вас! Заповядайте!