Джазът – това е друга бира

Джаз+ фестивал остава верен на себе си в провокациите си към вашето въображение. Няма как да сте забравили картичките с импровизирани клечки за уши и тези с оранжевите ни стикери за цигарени кутии, предупреждаващи ви, че “СЛУШАНЕТО НА РАЗЛИЧНА МУЗИКА МОЖЕ ДА ВИ НАПРАВИ РАЗЛИЧНИ”.
Сега е ред на бирата. С удоволствие се включваме в кампанията на Съюза на пивоварите в България и най-престижната европейска организация в бранша, Пивоварите на Европа “Природата изБИРА най-доброто за теб”.

Гостът ни от Франция, пианистът-импровизатор Паскал Невьо ще направи възможно първото представяне в България на дегустационната приказка на един от основателите на фестивала Людмил Фотев, станал междувременно и автор на бестселъра “Езикът на бирата”.
Първите 100 души, закупили билети за афтър-партито в понеделник, 17 май ще имат привилегията да дегустират уникално българско пиво и едни от най-добрите белгийски бири.Това ще стане по време на импровизациите на Паскал Невьо и кратките включвания на Людмил Фотев по темата “Джазът – това е друга бира”.

Програмата ще бъде представена на 21 май във Варна – от 18 ч. в Студиото на Радио Варна (запис от концерта ще бъде излъчен на следващия ден в предаването на Людмил Фотев “Слънчев джаз+” по Радио София 94,5) и от 20:30 ч. в бар-галерия на хотела-микропивоварна “Вентура”.
На всички събития присъстващите ще имат възможността да закупят книгата “Езикът на бирата” с 20% отстъпка благодарение на любезното съдействие на издателство “Парадокс”.

Партньори: Съюз на пивоварите в България и членовете му от “Болярка-ВТ”, “Каменица“АД, “Вентура”, БНР -Радио Варна и Радио София, София Ауто и София лайв клуб.

За допълнителна информация и мултимедия: Людмил Фотев ludmiljazz@hotmail.com 0898401036